Hem iniciat el curs 2019-2020 del Club de lectura fàcil, a través del Laboratori de lectura. “Quatre caixes i un univers”

Avui, com cada any, començarem un nou curs carregat de nous projectes, il·lusions i ganes d’aprendre dels llibres, sempre comptant amb la col·laboració de la Biblioteca. Després d’unes llargues vacances, ja teníem moltes ganes de retrobar-nos per embarcar-nos en una nova aventura. Moltes abraçades i explicacions de com han estat les vacances. Ens heu presentat els nous companys. Tres més, aquest any! La Julie, en Marc i en Jordi, que s’uneixen a la Rosa, l’Ivan, en Paulí i la Mercè, així com la vostra estimada monitora, l’Anna Pérez.
Vau triar entre diverses novel·les, i la que més us va fer gràcia i serà la primera a llegir és “El comte de Montecristo” (en francès: Le Comte de Monte-Cristo). És una novel·la escrita per Alexandre Dumas (pare) l’any 1844.
Després aniran venint unes altres que l’Ana i jo ja vam anar triant entre moltes, pensant com sempre en els vostres gustos. 
SOM-HI!

I així hem començat!

 

Què és el laboratori “QUATRE CAIXES I UN UNIVERS”? Quatre caixes que afirmen no ser-ho. Quatre colors que pinten el món. Una sorpresa, temps per mirar i coses que canvien fins a tornar a ser el que eren.

Què són els Laboratoris de lectura? Són espais de descoberta i creació per a les famílies, que conviden a experimentar al voltant de la lectura, entesa en el sentit més ampli. Un espai per compartir i experimentar que els llibres són molt més que llibres…!

Aquest mes d’octubre encetarem  els Laboratoris de lectura. “Quatre caixes i un univers” a la Biblioteca  Pere Casaldàliga de Balsareny.

Es tracta d’un espai de creació dirigit a vosaltres i que us conviden a experimentar al voltant de la lectura, tot regalant experiències compartides, significatives i especials.  La sessió es titula “Quatre caixes i un univers”  i “Quatre caixes que afirmen no ser-ho”. “Quatre colors que pinten el món”. Una sorpresa, temps per mirar i coses que canvien fins a tornar a ser el que eren. Els laboratoris són una activitat per fer en grup,  en la qual els llibres i l’experimentació són els protagonistes.

Anem a investigar?

El globito rojo. Iela Mari.

Las estaciones – Iela Mari.

Shhhhh tenim un pla Haugton chis

Ver la luz emma giuliani

Ver la luz emma giuliani

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s