Mar i cel. Personatges.

 

Captura

Aquí us deixo el nom dels personatges. Qui són i que fan. No hem de patir ni ens hi hem d’amoïnar gens si hi ha moments a l’obra que no sabem ben bé què fan tots alhora xerrant, i resulta un embolic. Per tant, ens fixarem més en els personatges centrals i prou: la Blanca i en SaÏd.

Blanca.

És la protagonista de l’obra juntament amb en Saïd. És cristiana i està presonera en el vaixell. És la filla d’en Carles i la cosina d’en Ferran.

Quan van ser assaltats pel vaixell musulmà, a ella la portaven cap a un convent per fer-la monja. —Això si que ho sabeu, oi que si?—

Saïd

És el capità del vaixell musulmà. Al principi de l’obra es presenta com un home dur i que és respectat per part dels altres corsaris però a mesura que va transcorrent l’obra es va fent més sensible per causa de l’amor que sent per la Blanca.

Carles

És el pare de la Blanca i el capità del vaixell cristià que va ser assaltat pels musulmans i sempre assumeix aquest paper mentre estan presoners. Sempre mostra una actitud de rebuig respecte a l’amor que senten la Blanca i en Saïd.

Ferran

És el cosí de la Blanca. La seva família el volia fer casar amb ella.

Joanot

És un cristià que està amb la tripulació del vaixell musulmà. Té un paper important en l’obra pel fet que és el que allibera els cristians i aquests poden fer-se amb el poder del vaixell. Sempre segueix les ordres que se li manen; i en Saïd, per recompensar-lo, el nomena com a segon més important del vaixell després del capità.

Hassen

És l’home de confiança d’em Saïd i fa tot el que aquest li mana. El defensa sempre.

Malek

Al principi de l’obra és el segon més important de la tripulació, però en Saïd li treu aquest càrrec perquè veu que li podria prendre la capitania..

Osman i Mahomet

Són dos tripulants musulmans que tenen un paper secundari en l’obra i que es posen de part d’en Malek en alguns moments

TEATRE_BARCELONA-nou_mar_i_cel-autoria_neus_riba-REVISTA_5

Aquesta és una divulgació amb finalitats únicament educatives. Sempre procuro donar la referència editorial,  i espero que s’entendrà que ho faig des de l’admiració i amb l’ànim de recomanar-vos -no amb cap ànim de lucre, òbviament, ni amb intenció de perjudicar els drets de ningú, tot el contrari-.

Si en algun cas es detecta en aquest post conflicte de copyright o de qualsevol altre tipus, agrairé que m’ho facin saber i el suprimiria immediatament.

Fotos  d’Internet i Viquipèdia.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s